Voor organisaties van de digitale toekomst

Digitalisatie = meerwaarde

Based werkt voor organisaties die ervan overtuigd zijn dat digitalisatie bijdraagt aan een succesvolle toekomst. Organisaties die hun klantwaarde willen vergroten en daarbij niet terugdeinzen voor strategische, procesmatige, technische én persoonlijke uitdagingen. 

De digitale organisatie

Met open mind en full focus de toekomst tegemoet

Of je nu net komt kijken in de digitale wereld of al vergevorderd bent, maakt niet uit. Ons gaat het erom dat jouw organisatie openstaat voor verandering. Want dat die er gaat komen, is een feit. Digitalisatie vraagt om een open mind, een doelgerichte blik op de toekomst en inzet van de gehele organisatie. 

Technieken kunnen geleerd worden, net als het implementeren en managen van tools en data. Maar alles valt of staat met de juiste drive. Wil jij mee kunnen in de huidige markt en relevant blijven in de toekomst? Heb je behoefte aan een duidelijke datastrategie, innovatief informatie management en/of ondersteuning bij digitaal assetmanagement? Dan zitten we graag met jou om de tafel.

Voor organisaties van de digitale toekomst
Cases

Based in de praktijk

Onze opdrachtgevers

Based werkt voor uiteenlopende partijen binnen het MKB, (product)leveranciers, commerciële enterprises, woningcorporaties, assetmanagers/vastgoedbeheerders en meer.

Bouwbedrijf Wagemakers
Wouters
van Wijnen
Pathe
Bouwbedrijven Jongen
Engie
Hoedemakers
Knauf
Moeskop's
Pellikaan
Aannemersbedrijf van Agtmaal Oudenbosch
Hillen Roosen
Clafis Ingenieus
Van Aken
Tractebel Engie
Staedion
Ballast Nedam
Bouwbedrijf Remmers
Basalt Bouwadvies BV
BPD
Zuyd Hogeschool
ISOVlas
Waternet
Gemeente Amsterdam
Muller Bouw
Normakoestiek

Ben jij klaar voor verandering?

Geloof jij net als wij dat digitalisatie de sleutel is tot succes? En wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan gaan we graag met jou om de tafel.